دانلود بازی Last Encounter  برای کامپیوتر

آپدیت بازی Update v20180713-PLAZA اضافه شد

 

 

بازی Last Encounter یک اثر اکشن دولبه در یک فضای عمیق می باشد که داستان گروهی از قهرمانان را شرح می دهد که سعی می کنند از طریق انهدام کشتی ها و طراحی برخی از سلاح ها، از نابودی کلونی خودشان جلوگیری کنند. تکنولوژی پیشرفته به شما اجازه می دهد که بتوانید دوستانتان را به صورت آنلاین در کنار خود داشته باشید و بنابراین مرگ تنها پایان کار نیست و شما به بخش های جدیدی از فضا می پیوندید و می توانید با خطرات زیادی روبرو شوید. بازی دارای حالت های روتینی است که می توانید به صورت اعتیادآور تجربه کرده و موجودات عجیب و غریبی را بر سر راه خود مشاهده کنید. وجود قوی ترین سلاح های جهان در این بازی، سبب شده است که تجربه این بازی بسیار هیجان انگیز شده و شما پا به سرزمین های بیگانه نیز بگذارید.

شما باید ده ها قطعه پیشرفته از سلاح های پراکنده را در جای جای کهکشان پیدا کرده و با ترکیب این قطعات، قوی ترین سلاح در جهان را بسازید و راهی نابودی دشمنان خود شوید. این نابودی می تواند شامل برخی از سفینه ها هم باشد که در فواصل دوری از هم قرار گرفته اند و مهارت شما برای رسیدن به آنها موردنیاز می باشد. باس های زیادی در بازی Last Encounter وجود دارند که حرکتشان ثابت است و شما باید برای پیداکردن آنها، از مهارتتان استفاده کنید. آخرین سلاح ها به شما کمک می کنند که از فناوری بیگانه ها سردرآورده و بتوانید یک سیستم منحصربفرد از سلاح ها بسازید. اجزای سازنده این سلاح ها همگی مشخص هستند و این شما هستید که تعیین می کنید، طراحی این سلاح ها به چه صورتی باشند.

 



لطفا در سایت عضو شوید تا امکان رویت مطلب داده بشود!

براي نمايش ادامه اين مطلب بايد عضو شويد !
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : *

اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
نام کاربری :
رمز عبور :